lauantai 20. syyskuuta 2008

Pilkahduksia meiltä kotoa

Tämä vanha radio onkin vilahtanut täällä jo ennemmin ihka ensimmäisessä postauksessa. Radio nököttää vanhan lipaston päällä, molemmat kotiutuneet tänne mummolasta.
Nämä oliivinvihreät verhot koristavat tällä hetkellä lastenhuoneen ikkunaa. Ikää näillä on enemmän kuin minulla, uskokaa tai älkää. Rakkaan isoäitini ompelemat verhot ovat joskus olleet hänen keittiössään.
Myös tämä pikkumiehen vaatteille omistettu naulakko on peräisin mummolasta. Alunperin vihreä hylly on nyt valkoinen ja sitä somistaa tiimarista löytynyt valkoinen sydän, päällä Pentikin sydäntuikut.
Nämä enkelit ovat siirtyneet kirjahyllystä turvaan pois pienien käsien ulottuvilta kaiuttimen päälle. Ovat lahjoja ystäviltä, samoin kuin seurana oleva mesikasvi jonka nimeä en muista. En ole perinyt vihreää peukaloa ollenkaan äidiltäni, vaan tuo on niitä harvoja kasveja joita en ole onnistunut tappamaan, koska se vaatii kastelua vain harvoin :)Sohvan takana olevaan tauluun löytyi uusi kangas Eurokankaasta. Vanha oli turkoosin sävyinen, mutta kun punainen sohva kotiutui meille, täytyi haeskella uusi väri kankaaseen.
Olohuoneen hyllyt. Hyllyillä uutta sekä vanhaa sulassa sovussa :)
Tämän olohuoneen kellon ostin ystävältäni.Olohuoneen hyllyn päältä löytyy tämä Pentikin kynttiläasetelma.Keittiön astiakaapin yksityiskohtia. Tämäkin on entisöity.

5 kommenttia:

Pinjami kirjoitti...

Ihana radio, tuollaisen kun saisi... Sulal on inspiroivia kuvia koko blogi pullollaan :D

Lovely kirjoitti...

Oi kuinka suloiselta kotinne näyttää!! Radioon ja kaappiin ihastuin:)

kotiäiti kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla! Erityisesti naulakkoon ihastuin! Haittaako jos lisään sinut blogilistaani? :)

Turkoosi kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

Kotiäiti, ei haittaa, lisää vain!

Anna kirjoitti...

Ihanat verhot. Ei uskoisi etta ovat vanhat, ihan modernien nakoiset.

http://annagaram.vuodatus.net