maanantai 1. helmikuuta 2010

Kirppiskierros

Aikaa ei meinaa löytyä blogille vaikka haluja olisikin, 24 tuntia ei tahdo riittää. Viiden kuukauden ikäinen poikamme on melkoinen yökyöpeli, nukahtaa puolenyön aikaan joka yö. Siinä on äidillä välillä tekemistä että pysyy itse hereillä, aamulla kun on taas herätys tiedossa kun kaksivuotias tulee joka aamu isoine vaatimuksineen - leipää, maitoa, puuroa, keksiä, pullaa, mehua pyydetään. Tosin pieni mies on huomannut että äitiä ei saa ylös kuin kolmella ensimmäisellä keinolla. :)

Tykkään kierrellä kirppiksellä. Ihan yksinään. Siihen vaan ei kauhean usein tule mahdollisuutta, mutta tässä viime viikon saalista:

Pikkuiselle ihana autopaita. Jää pieneksi ihan näillä hetkillä mutta kun hinta ei ollut kuin 20 senttiä, en voinut jättää pöytään.IdaT:n ruskea apinabody


Suloiset puolipotkarit

Nalle puh -pipo - sopi täydellisesti pienen miehen päähän
Kaksivuotiaalle hauskat farkut, näyttävät siltä kuin siellä olisi alla alushousut pilkottamassa :)Puinen lokerikko kahdella eurolla. Tälle tuli heti käyttöä pikkuautojen kerrostalona :D


Fortuna-peli, meidän kaksivuotias tykkää tästä julmetusti. En tiedä hänen pelilogiikastaan, mutta usein kuuluu huuto VOITINNNN! :)Äitikin sai jotain itselleen eli hömppälukemista - Plum Sykesin Erojuhlat Manhattanilla -pokkari.

Ei kommentteja: