keskiviikko 16. helmikuuta 2011
Chiliä ja kaalia
Viimeisimmästä Kotivinkin numerosta löytyi oiva kaalisalaattiresepti, meillä ainakin tykättiin tästä kovasti.
Chili-kaaliraaste
300 g valkokaalia
1/2 dl makeaa chilikastiketta
1/2 tl suolaa
1 rkl sitruunan mehua
2 rkl seesaminsiemeniä (paahdettuna)
Suikaloi kaali esim. juustohöylällä. Lisää chilikastike ja suola. Purista joukkoon sitruunan mehu. Paahda seesaminsiemeniä halutessasi ja kaada ne salaatin joukkoon. Anna maustua hetken jääkaapissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Kuulostaapa mahtavalta ohjeelta. Ja on yksinkertainen!
Tykkään kaalista ja syön sitä talvisin paljon monessa eri muodossa, joten tätä täytyy kyllä kokeilla!
Mä käytän paljon kaalisalaatteja talvisin. Tuntuu, että ruukkusalaatit on niin kalliita, että kaali on senkin vuoksi meillä kovassa käytössä. Ihana vitamiinipommi :)
Mukavaa viikonloppua!
Nami! Näyttipä hyvältä, täytyy kokeilla. Tuota chilikastiketta tulee käytettyä tosi paljon milloin mihinkin :)
Lähetä kommentti