keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Chiliä ja kaalia


Viimeisimmästä Kotivinkin numerosta löytyi oiva kaalisalaattiresepti, meillä ainakin tykättiin tästä kovasti.




Chili-kaaliraaste

300 g valkokaalia
1/2 dl makeaa chilikastiketta
1/2 tl suolaa
1 rkl sitruunan mehua
2 rkl seesaminsiemeniä (paahdettuna)

Suikaloi kaali esim. juustohöylällä. Lisää chilikastike ja suola. Purista joukkoon sitruunan mehu. Paahda seesaminsiemeniä halutessasi ja kaada ne salaatin joukkoon. Anna maustua hetken jääkaapissa.

4 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kuulostaapa mahtavalta ohjeelta. Ja on yksinkertainen!

Sini kirjoitti...

Tykkään kaalista ja syön sitä talvisin paljon monessa eri muodossa, joten tätä täytyy kyllä kokeilla!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mä käytän paljon kaalisalaatteja talvisin. Tuntuu, että ruukkusalaatit on niin kalliita, että kaali on senkin vuoksi meillä kovassa käytössä. Ihana vitamiinipommi :)

Mukavaa viikonloppua!

Taika kirjoitti...

Nami! Näyttipä hyvältä, täytyy kokeilla. Tuota chilikastiketta tulee käytettyä tosi paljon milloin mihinkin :)